neděle 6. prosince 2015

nutrie v Praze


There are many kinds of animals you can feed in Prague. Ducks, swans, (sea)gulls, pigeons, rats, coots and so on. If you are lucky, you can feed ponies, goats and sheep.

However,  not many people know about coypus. This animal is similar to beaver, but it doesn't build dams, and it has gorgeous orange teeth. I doubt you could resist feeding them with carrots. Carrots just go well with their teeth. They never bite you, though. Anyway. If you want to meet these little cute beavers, grab some carrots and/or other vegetable and go visit them!


V Praze se dají krmit všechna možná zvířata. Kachny, lysky, labutě, potkani, racci a tak dál. Když máte štěstí tak si můžete koupit krmení i pro poníka, kozu nebo ovci.

Nicméně jenom hrstka lidí ví, že se tu dají objevit i nutrie! Nutrie jsou zvířata podobná bobrům a kapibarám. Narozdíl od bobrů si nestavějí hráze a neníčí tím okolí. Pochybuju, že odoláte krmit je mrkvemi. Mají totiž krásně oranžové zuby. S mrkví krásně ladí. Nebojte se, že vás kousnou! Můžete vzít i malé děti. Bez obav. Jen si dejte pozor, aby si s nimi nechtěly zaplavat.







1 komentář:

  1. Ahoj, jsem narazila na tvoje video, když jsem publikovala to svoje taky z krmení :) já je krmila u Rajské zahrady :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)